Foto: Privātais arhīvs

Jauniešu elks Raivis Raspopovs (attēlā pa kreisi) aktīvi pievērsies sava auguma uzlabošanai fitnesa zālē, un arī šajā sfērā viņš neaizmirst savu iedvesmotāja misiju. Jaunais sportists izstrādājis unikālu vingrojumu programmu, kas noderēs visām meitenēm, kuras grib sveikt pavasari ar satriecošu dupsi.

DELFI Izklaidei atklāj Raspopovs, viņa izstrādātais piecu vingrojumu komplekss ir unikāls – tam līdzīgu citu treneru vācelītēs neatrast. Kompleksa izcilo efektivitāti Raspopovam jau apstiprinājušas vairākas meitenes.

"Šos vingrojumus ieteicams veikt katru dienu. Optimāli pirmie rezultāti varētu parādīties divu līdz trīs nedēļu laikā," sola jaunais fitnesa entuziasts. Taču pārcensties arī nevajag. Eksperts uzsver – ja vingrojumu izpildes laikā sāk sāpēt mugura, to izpildes reižu skaits jāsamazina, lai ķermenis pierod lēnām.

"Starp viena vingrojuma izpildes piegājieniem pus minūti jāatpūšas, bet starp vingrojumiem atpūtas pauze ir pusotra minūte," pamāca programmas izstrādātājs, uzsverot, ka visi pieci tālāk aprakstītie soļi jāveic lēnām.

Pirmais vingrojums. "Jānoguļas uz muguras, rokas gar sāniem. Lēnām ceļam kāju uz augšu. Vispirms vienu kāju pēc tam otru. Jāizpilda 20 reizes, pēc pusminūtes atpūtas, vēl tikpat," pamāca sportists.

Otrais vingrojums. "Guļus uz vēdera, rokas zem zoda. Paceļam kāju. Arī vispirms vienu, tad otru. Atkal divi piegājieni, katrs pa 20 reizēm, starpā pusminūte atpūtas," stāsta Raspopovs.

Trešais vingrojums. "Jānoguļas uz sāna, balstoties uz elkoņa. Ceļam augšējo kāju uz augšu 20 reizes, tad mainām pozīciju uz otru sānu un darām to pašu. Atpūta pusminūti un atkārtojums," stāsta fitnesa draugs.

Ceturtais vingrojums. "Guļus uz muguras, kājas saliektas. Atraujam gurnus, paceļot tos uz augšu. Lēni nolaižam gurnus. Atkal divi piegājieni, katrā 20 reizes," māca Raspopovs.

Piektais vingrojums. "Nostājamies pie sienas, pleci un gurni piespiesti sienai. Lēnam tupjamies līdz ceļi saliekti 90 grādu leņķī. Tad tikpat lēnām iztaisnojamies. Taisām 20 reizes, tad atpūta un tas pats vēlreiz," māca topošais fitnesa modelis.

Jau saņēmis pirmo meiteņu uzslavas par programmas efektivitāti, Raspopovs aicina arī citas dāmas nekautrēties un ziņot par rezultātiem viņa Facebook lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!