Foto: AP/Scanpix

Populārā barbadosiešu dziedātāja Rianna (attēlā) kārtējo reizi likusi par sevi runāt – apmeklējot šīs nedēļas sākumā notikušo Amerikas Modes mākslinieku savienības modes ikonu balvu pasniegšanas ceremoniju, viņa burtiski apžilbināja ikvienu klātesošo.

Uz modes dzīvē svarīgo pasākumu Rianna bija izvēlējusies pieguļošu un caurspīdīgu tērpu, kas visā krāšņumā skatieniem atklāja viņas krūtis, kā arī pievilcīgo dibentiņu - zem spīguļojošās kleitas viņa bija uzvilkusi tikai miesaskrāsas biksītes, kas ikvienam ļāva priecēt acis pie viņas ķermeņa aprisēm.

Dziedātāja, kurai publiska atkailināšanās nav nekas neierasts, uz sarkanā paklāja un pie foto sienas jutās kā zivs ūdenī - viņa draiski pozēja sanākušajiem fotogrāfiem, spēlējās ar kažokādas apkakli un visā krāšņumā izrādīja sevi un 261 000 kristālu rotāto tērpu.

Kā pēc ceremonijas, kurā Rianna tika īpaši godināta kā modes un stila ikona, ārvalstu medijiem atzina eksperti, populārā dziedātāja nebaidās riskēt un vairumā gadījumu šis risks sevi attaisno, padarot skatuves mākslinieci par modes tendenču virzītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!