Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Rīgā sācies pirmais Latvijā notiekošais starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World 2013, kurā par uzvaru un kroni sacentīsies daiļavas no dažādām pasaules valstīm.

Kā vēsta konkursa organizētāji - fonda IntRIGA World pārstāvji Mainots Vecvagars, Liene Skulme un Kristīne Lindenblate - , vēl visas konkursa dalībnieces nav ieradušās Latvijā, bet desmit no viņām piedalījās nedēļas sākumā notiekošajā preses pasākumā.

Konkursa finālā, kas notiks 7. decembrī, par galveno balvu cīnīsies 16 daiļavas, un sacensībā ir pārstāvētas ne tikai Baltijas valstis, bet arī Irāna, Baltkrievija, Krievija, Ukraina, Azerbaidžāna, Uganda un citas valstis.

Jau vēstīts, ka Latvijas vārdu sacensībā aizstāvēs modele Lingita Lina Bopulu, kuru plašāka sabiedrība iepazina pēc meitenes dalības šovā Okartes skatuve, pēc kura viņa pozēja žurnālam Playboy un pat piedalījās prestižā vīriešu žurnāla rīkotajā "zaķenīšu" konkursā Filipīnās.

Tāpat konkursā piedalīsies Kristīne Viļuma, kura Miss Top of the World Latvijas atlasē ieguva titulu Miss Baltics, kas viņai ļāva kvalificēties finālam un kārtējo reizi apliecināt latviešu blondīņu daili.

Rīgā pavadītā nedēļa konkursa dalībniecēm būs dažādiem pasākumiem un mēģinājumiem piesātināta, bet lielais fināls notiks 7. decembrī klubā Crystal Club.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!