Foto: DELFI

Ceturtdienas vakarā Rīgas centrā notikušajā SPA salona Mirabella SPA atklāšanas pasākumā īpašam izaicinājumam bija ļāvusies konkursa Mrs. Top of the World Latvijas atlases uzvarētāja Anete Bilzēna (attēlā).

SPA kompleksa atklāšanas pasākumā Bilzēna atzina, ka galvenais skaistuma noslēpums ir laba kosmētika un, protams, dažādas skaistumkopšanas procedūras.

"Pat ja sievietei ir labi gēni un dabas dots skaistums, bez kosmētikas, mīļās dāmas, mēs nevaram iztikt," prezentācijas pasākumā paziņoja skaistule un palepojās, ka viņa 40 gadu vecumā konkursā ir varējusi konkurēt ar 26 gadus vecām sievietēm.

Izmēģinot jaunā SPA piedāvājumu, Bilzēna arī nolēma ļauties profesionāla masiera rokām un gandrīz kaila gūlās uz masāžas galda. Tiesa, puisis, kurš masēja skaistuli, atzina, ka viņa ir ļoti saspringta, bet tas, iespējams, skaidrojams ar daudzo fotogrāfu klātbūtni.

Jau vēstīts, ka Anete uzvarēja Latvijas skaistāko dāmu konkursā un pārstāvēja savu valsti pirmajā Jūrmalā notikušajā starptautiskajā Mrs. Top of the World 2013 konkursā, kur ieguva trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!