Foto: F64

Aizvadītajā nedēļā bijušajā rūpnīcas VEF teritorijā durvis vērusi Latvijā pirmā ekstremālo ekskursiju un šausmu trase, ko izveidojusi radošā apvienība Psaiho.lv.

Šausmu trase ir izveidota trīs stāvos un atrodas bijušās VEF rūpnīcas telpās un vēsturiskajā bumbu patvertnē Nr. 232.

Apvienības Psaiho.lv pārstāvji - Edmunds Veizāns, Raivo Andersons, Ivars Raudzeps un Ilze Eriņa - informē, ka līdz šim šāda veida izklaides vietas pasaulē bijušas ļoti pieprasītas un populāras, un galvenā baiļu trases būtība ir biedēšana un baidīšanās, vienlaicīgi sagādājot arī aizraujošu izklaidi: ”Mēs - biedējam, jūs - baidāties! Jo skaļāk, jo labāk, jo jautrāk visiem!"

Baiļu trase ir paredzēta kā izklaides vieta gan jauniešiem, gan pieaugušajiem, tāpat uz to var pieteikt gan klases ekskursijas un darba kolektīvu pasākumus, gan vecpuišu/vecmeitu ballītes, kā arī trasi var iziet ģimenes vai vienkārši adrenalīna cienītāji, lai pārbaudītu savu drosmes limitu.

Cīņu ar bailēm un adrenalīna piepildītus pārsteigumus apmeklētājiem būs iespējams izbaudīt, dodoties tumšās telpās, pagrabā, labirintos, sašaurinātās ejās, liftā, tumšās trepēs, kur "mitinās" dažādi tēli, piemēram, mūmijas un zombiji.

Tāpat spriedzi trasē uzturēs skeleti, zirnekļi, pļaujmašīna, zāģis u.tml. butaforijas. Trasē vienlaicīgi var atrasties desmit personas, un izklaides pasākums aizņems aptuveni stundu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!