Foto: F64

Populārā jaunā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) pēdējo nedēļu pasākumos pārsteidz ar neierastu izskatu – viņas sejā uzsvars likts uz biezām, tumšām uzacīm. Izrādās, uzacis izceltas nevis pašlaik pasaulē aktuālo tendenču dēļ, bet gan tāpēc, ka Samanta beidzot noņēmusi krāšņās, pieaudzētās skropstas.

"Skaidrojums tam, kāpēc manas uzacis tagad vairāk izceļas, ir vienkāršs - esmu palikusi bez skropstām. Cilvēki bija pieraduši pie manām pieaudzētajām skropstām, bet tagad esmu tās noņēmusi. Un ja kaut kā nav uz acīm, uzreiz izceļas uzacis," sarunā ar DELFI Izklaide sava jaunā izskata noslēpumu atklāj Samanta.

Dziedātāju jau kopš šova Okartes akadēmija laikiem mūzikas mīļotāji pieraduši redzēt ar garām un kuplām pieaudzētajām skropstām, tāpēc gluži loģiski, ka acis pēc skropstu noņemšanas izskatās pavisam citādākas.

"Es nekad neesmu lietojusi kosmētiku, un skropstu noņemšana nav mani uz to mudinājusi. Es nemaz nemāku krāsoties - ikdienā lietoju tikai nedaudz pūdera un vaigu sārtuma, kā arī lūpu spīdumu, taču acis nekrāsoju," skaidro dziedātāja.

Allaž pievilcīgā meitene arī bez mākslīgajām skropstām jūtoties ļoti labi. "Vai likšu skropstas atpakaļ? Tad jau manīs - pagaidām neprasās," spriež Samanta, kura nolēmusi vismaz uz kādu laiku atpūtināt dabiskās skropstas.

Vairāki viņas fani pamanījuši, ka mainās arī Samantas matu tonis - allaž efektīgi sarkanā krāsa ieguvusi sulīgi oranžu toni. Par šo izmaiņu dziedātāja vien nosmejas, jokojot, ka matos nekas mainījies neesot, ja nu vienīgi viņa pirms attiecīgajiem pasākumiem varbūt vairāk burkānus saēdoties.

Šis rudens dziedātājai ir darbu pilns - Samanta pēc tūres noslēguma jau gatavojas Ziemassvētku šovam, kā arī uzsākusi mācības Ritma institūtā. "Mācos producēšanu - tas man nākotnē ļoti noderēs, varēšu pati pievērsties mūzikas veidošanai," atklāj Samanta.

Galerijā: Samantas Tīnas izskata izmaiņas no šova laikiem līdz šodienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!