Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere (attēlā), kura pasaules slavu iemantojusi ar publicistes Kerijas Bredšovas lomu seriālā Sekss un lielpilsēta, par savu stila izjūtu gan pelta, gan slavēta, un nesen viņa atkal likusi par sevi runāt.

Marta izskaņā Pārkere atzīmēs 49 gadu jubileju, bet, neraugoties uz pases datiem, viņa ir saglabājusi ļoti jauneklīgu izskatu, ko, izejot sabiedrībā, aktrise cenšas izcelt ar modīgu apģērbu. Tiesa, nesen aizvadītajā nedēļā viņa drusku pārcentusies.

Kā vēsta ārvalstu mediji, savas apavu kolekcijas prezentācijā Losandželosā Pārkere ieradusies īsā kleitiņā un ar tādu matu sasuku, ka modes un stila eskperti bijuši spiesti atzīt - cienījamā aktrise un trīs bērnu māmiņa izskatās pēc pusaudzes, kas atceļojusi laikā no deviņdesmitajiem gadiem.

Pēdējā laikā agrāk tik elegantā aktrise daudzkārt saņēmusi kritiku par savam vecumam nepiemērota apģērba izvēli, bet nešķiet, ka tas daudzu sieviešu pielūgto un apbrīnoto kinozvaigzni satrauktu, jo viņa turpina pārsteigt ar dažkārt nesavienojamu apģērbu kombinācijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!