Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 9. jūnijā, Vecrīgas viesnīcā Gutenbergs sieviešu biedrības Emergo ar Elitu Drāki un Lieni Skulmi priekšgalā rīkotā pirmā Latvijas omīšu konkursa Vecmāmiņa 2012 ietvaros notika tematiskais pasākums, kura laikā konkursa dalībniecēm tika dota iespēja kļūt vēl apburošākām.

Kosmētikas kompānijas Mary Kay speciālisti dāmas ne tikai iepazīstināja ar skaistumkopšanas produktiem, bet profesionāļu komanda pārvērta vecmāmiņas īstās skaistulēs, apmācot viņas grima uzklāšanā, lai tās vēl vairāk varētu izcelt savu skaistumu.

Pēc skaistumkopšanas procedūrām norisinājās dalībnieču fotosesija, un dāmām bija iespēja salīdzināt to, kā viņu izskats ikdienā atšķiras no skaistuma, kas rodas pēc profesionāļu pieskāriena.

Sievišķīgā notikuma laikā tika apstiprinātas 15 konkursa Vecmāmiņa 2012 finālistes, kuras jau 5. augustā cīnīsies par Latvijas burvīgākās omītes titulu. Tās ir: Lūcija Viļļa, Anda Krūmiņa, Maija Korņējeva, Iveta Kaufmane, Dace Jansone, Laimdota Lāce, Alla Kovaļenko, Ingūna Kaļķe, Dace Sijate, Iveta Tirzīte, Dace Meija, Vija Asbaha, Lilita Siliņa, Anita Alksne un Anna Kumsāre.

Dienas turpinājumā skaisti sapostās vecmāmiņas devās izzinošā pastaigā pa Vecrīgu. Dāmas sagaidīja arī kāds īpašs pārsteigums - mūziķis Pits Andersons par godu drosmīgajām vecmāmiņām sarakstījis īpašu dziesmu, kuras pirmatskaņojumu konkursantēm bija iespējams noklausīties dzīvajā izpildījumā.

Pozitīvu emociju pilnā pārvērtību diena noslēdzās modes un izklaides centrā Riga Plaza, kur dāmām bija iespēja pielaikot sievišķīgus aksesuārus veikalā Evita Peroni un ļauties jautrai fotosesijai.

Drīzumā dāmas kļūs vēl skaistākas, jo, gatavojoties konkursam, iecerējušas arī aktīvi apmeklēt vingrošanas nodarbības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!