Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē iepirkšanās centrā Sky&More risinājās jau par tradīciju kļuvušais Fashion&Show modes pasākums, kuru plašā pulkā apmeklēja arī daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Šoreiz Sky&More apmeklētājiem bija sarūpēta ne tikai aizraujoša modes skate, bet arī muzikālais pārsteigums - šova laikā uzstājās dziedātājs no Anglijas Stīvs Edvardss.

Novērtēt jaunās stila aktualitātes klātienē bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - starp viesiem varēja sastapt dziedātāju Elli U jeb Elīnu Usova (attēlā centrā), šova Okartes skatuve uzvarētāju Mārtiņu Ruski, šova Latvijas princese dalībnieci Sanitu Kubliņu ar dzīvesbiedru, raidījuma Lapsa virtuvē vadītāju Lieni Tomsoni un daudzus citus.

Tāpat šovu apmeklēja dejotāja Aleksandra Kurusova, pasniedzēja Ieva Adamss, skaistumkonkursu dalībniece Liene Skulme, modes mākslinieks Dāvids ar sievu, vieglatlēte Laura Ikauniece un citi modīga dzīvesveida cienītāji.

Oktobris, kā jau ierasts, Rīgā ir īsts modes mēnesis - pirms neilga laikā norisinājās modes festivāls Riga Fashion Mood, bet jau mēneša beigās zaļā gaisma dos vērienīgākajam pašmāju modes notikumam Rīgas modes nedēļai.

Galerijā: ieskats Sky&More modes šova viesu rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!