Foto: Vida Press
Amerikāņu supermodele un uzņēmēja Taira Benksa gada laikā pieņēmusies svarā par 11 kilogramiem, taču pati modele par to nemaz nepārdzīvo un savā jaunākajā intervijā pauž, ka speciāli vājēt negrasās.

Šobrīd 46 gadus vecā Benksa sniegusi video interviju prestižā izdevuma "Harper's Bazaar" interneta platformai, kurā atzīst, ka gada laikā pieņēmusies svarā par 11 kilogramiem.

Modele neslēpj, ka svara pieaugums pēdējos pāris gados saistīts ar mīlestību pret ēdienu.

Pirms gada maijā Taira Benksa pozēja knapā peldkostīmā izdevuma "Sports Illustrated" vākam, kurā jau bija redzams, ka sievietes formas kļuvušas apetelīgākas nekā aktīvajos supermodeles darba gados. Bet svaigākie aprīlī uzņemtie paparaci foto liecina, ka Benksa kļuvusi vēl apaļīgāka.

Pati modele gan par savām ķermeniskajām pārmaiņām neko daudz nepārdzīvo.

"Man ir interesantas attiecības ar ēdienu. Ēšanas bauda ir viena no manas dzīves prioritātēm, ēšana ir mans hobijs," video materiālā teic Benksa. Viņa paskaidro, ka daudz ko no jauniegūtajām aprisēm slēpj pareizi izvēlēts apģērbs, taču 11 kilogrami gada laikā tik tiešām nākuši klāt.

Benksa arīdzan atklāj, ko ikdienā ietver viņas ēdienkarte. Tajā sastopams gan kraukšķīgi cepts bekons, gan kafija ar dažādām saldākām garšām, gan ēdieni saldkrējumā un sierā, gan burgeri. Zināms, ka viņa jau sen nelieto alkoholu.

Skaistule norāda, ka "uzēstie" kilogrami viņu nesatrauc, jo Benksa iemācījusies mīlēt sevi un savu ķermeni tādu, kāds tas ir.

46 gadus vecā modele dzīvo kopā ar draugu un dēlu, kuram ir četri gadi. Puisēns ir tēva Ērika Aslas bioloģiskais bērns, kuru pasaulē laidusi surogātmāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!