Foto: Privātais arhīvs

Kāda 31 gadu veca sieviete no Lielbritānijas kļuvusi par sociālā tīkla Twitter zvaigzni – jau 12,7 tūkstoši cilvēku "seko" viņas profilam, lai varētu patīksmināties par viņas brangajām krūtīm un vareno šķēlumu.

Šī sieviete ir Karena Dancuka no Ročdeilas, divu bērnu māmiņa, kas pirms diviem gadiem apprecējās ar 47 gadus vecu uzņēmēju, bet pati strādā par karjeras konsultanti.

Lai gan Karena "selfijus" ar fanātisku uzcītību uzņem teju katru dienu, viņa pati neuzskata, ka tie ir īpaši pievilcīgi.

"Es netiecos pēc uzmanības. Es dzērumā nevazājos pa bāriem. Es neesmu dumja. Es neesmu nekāds ballīšu zvērs. Neesmu meitenīga un reti lietoju meikapu. Patiesībā esmu diezgan puiciska," sevi raksturo Karena.

"Ne visas manas blūzītes ir ar lielu šķēlumu. Es nevalkāju īsus svārciņus - visas manas drēbes ir līdz ceļgalam. Jēziņ, tak supermārketā var redzēt vairāk kailuma, nekā visās manās bildēs kopā," ir pārliecināta Karena.

Viņas vīrs gan ir dikti lepns par sievai pievērsto uzmanību. "Lepojos ar savu sieviņu - smadzenes un skaistums!" savā Twitter profilā raksta Karenas vīrs Saimons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!