Foto: Privātais arhīvs
Bērnībā daudzas meitenītes rotaļājas ar lellēm Bārbijām, un dažas arī nolemj par tādām kļūt tad, kad izaugs, un viena no slavenākajām šīs spēļmantas līdziniecēm ir 28 gadus vecā ukrainiete Valērija Lukjanova (attēlā), kas kļuvusi par plaša mēroga zvaigzni.

Pasaule par Bārbijai līdzīgo ukraiņu daiļavu uzzināja pirms diviem gadiem, un kopš tā brīža Valērija iemantojusi zināmu atpazīstamību arī ārpus dzimtenes robežām, un viņa regulāri dara visu, lai spodrinātu savu popularitāti un noturētu sabiedrības interesi.

Kad pasaule uzzināja par Valērijas neticamo līdzību ar lelli Bārbiju, zemeslodi pāršalca šīs rotaļlietas līdzinieču bums, un drīz vien arī latviešiem uzradās pašiem sava un ne mazāk efektīga šīs spēļmantas dubultniece.

Valērijai vajadzēja atrast jaunus veidus, kā pievērst sev uzmanību, un viņai tas arī izdevās - vispirms ukraiņu daiļava ar ideālajiem ķermeņa parametriem paziņoja, ka viņa ir citplanētiete un uz Zemes ieradusies no, iespējams, Venēras. Tiesa, viņa pati vēl joprojām nav līdz galam noskaidrojusi savu īsto izcelsmi.

Vēlāk ēteriskā būtne nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmusi atteikties no ēdiena un pārtikt tikai no saules enerģijas un gaisa, taču nesenā intervijā izdevumam GQ Magazine ukraiņu Bārbija atklājusi visnotaļ šokējošus un rasistiskus uzskatus.

Tā, piemēram, lellei līdzīgā meitene, par spīti tam, ka pati savulaik palielinājusi krūtis un veikusi vairākas citas manipulācijas ar savu ķermeni, paziņojusi, ka ir pret plastiskajām operācijām un nespēj samierināties ar domu, ka cilvēki arvien biežāk izmanto plastiskās ķirurģijas sniegtās iespējas, lai mainītu izskatu.

Tāpat viņa arī padalījusies ar savu analītisko viedokli, kādēļ, viņasprāt, plastiskās operācijas kļūst arvien populārākas - Valērija ir pārliecināta, ka pie vainas ir rasu sajaukšanās.

Kā paskaidrojusi meitene, ja skaista krievu sieviete radīs bērnu ar armēņu vīrieti, pastāvot diezgan liela iespējamība, ka mazulis mantos tēva neglīto degunu, bet mūsdienās nevienu vairs neuztraucot šīs nepilnības, jo sabiedrībā gluži vai par normu esot kļuvusi izskata defektu izlabošana ar operāciju palīdzību.

Kā pavēstījusi Bārbija,piecdesmitajos un sešdesmitajos gados sievietes un vīrieši esot bijuši daudz skaistāki nekā mūsdienās, un laika gaitā cilvēce kļuvusi tikai neglītāka.

Tiesa, neizmērojami skaistā ukrainiete pati nav gatava savu daili nodot tālāk un dzemdēt ideālo bērnu  - viņa nolēmusi neradīt pēcnācējus, jo, viņasprāt, ģimenes dzīve ir garlaicīga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!