Foto: Vida Press
Šoruden mediju ziņu virsrakstos ar apskaužamu regularitāti gozējas vācu izcelsmes glamūra modeles Martinas Big jeb Martinas "lielās" (attēlā) vārds. Nesen viņa paziņoja, ka nolēmusi mainīt rasi, un daiļava pavisam nopietni ķērusies klāt tam, lai pārtaptu par afrikānieti.

Martina, kuras krūšu izmērs ir 32S, uzskata, ka viņai ir lielākās mākslīgās krūtis Eiropā. Tāpat efektīgā dāma spītīgi apgalvo, ka viņa ir 28 gadus veca, bet skumjā kārtā gandrīz neviens tam netic.

Slavu Martina, protams, iemantojusi ar savām milzu krūtīm, savukārt pēdējā laikā popularitāti viņai izdevies uzspodrināt ar krāšņām vizuālajām pārvērtībām. Pateicoties melanīna jeb tā dēvētajām iedeguma injekcijām, dažu mēnešu laikā viņa tikusi pie pavisam tumšas ādas krāsas. Lielā Martina sevi tagad lepni dēvē par eksotisko Bārbiju.

Tiesa, daiļavai vēl nav gana – nesenā intervijā britu sarunu šovā "This Morning" viņa paziņojusi, ka nolēmusi doties uz Āfriku, lai apgūtu šī reģiona kultūru un paražas. Martina cer, ka ar laiku viņa kļūs par pilntiesīgu melnādaino sievieti.

"Es pilnīgi jūtu, kā pārtopu par melnādaino. Tagad, kad esmu melnādainā sieviete, man jāsāk mācīties. Tieši tāpēc es janvārī došos uz Āfriku izglītoties," sacījusi Martina.

Tāpat arī modele ieplānojusi veikt operāciju, lai savu degunu padarītu lielāku. "Esmu spērusi tik daudz soļu. Man tagad ir arī sīki cirtoti mati. Es pārveidošu arī savu degunu, lai tas izskatītos pēc afrikāņu deguna un būtu platāks. Esmu ieplānojusi arī ievietot dibena implantus, lai iegūtu formīgākas ķermeņa aprises," lepni stāstījusi Martina.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka melanīna injekcijas ļoti gandē veselību, tomēr Martinai par to ir pilnīgi vienalga. "Es esmu melnā. Tā ir mana rase. Es nespēju sagaidīt, kad beidzot aizbraukšu uz Āfriku, jo ēdiens tur ir ļoti garšīgs. Būt tumšādainajai gluži vienkārši ir labāk, es iekšēji tagad jūtos daudz labāk. Es lepojos ar savu melno ādu," kādā citā intervijā klāstījusi glamūra modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!