Foto: Privātais arhīvs
Populārās krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna pēc četru mēnešu klusēšanas atkal izpaudusies sociālajos tīklos.

Jau vēstīts, ka Krievijas aktrise, kura spēlēja galveno lomu arī Latvijā demonstrētajā ģimenes seriālā "Mana mīļā aukle", kopš pērnā gada rudens cīnās ar smadzeņu audzēju.

Lai gan Krievijas mediji ir ļoti naski uz spekulācijām par to, kāds ir aktrises veselības stāvoklis un nereti parādās arī ziņas, ka viņa mirusi, Zavorotņuku ģimene nekad šīs viltus ziņas nav apstiprinājusi.

Vēl vairāk – ģimene lūdza cienīt sirgstošo sievieti un viņas tuviniekus, ticamības momentam aicinot aktrises fanus sekot tikai diviem "Instagram" kontiem, kuros ģimene komunicē ar pasauli.

Anastasijas Zavorotņukas privātais "Instagram" konts klusēja četrus mēnešus, taču Sieviešu dienā tajā parādījies jauns vēstījums.

Aktrises meita neslēpj, ka dzīvē melnā svītra nebeidzas un nebeidzas. Viņa raksta, ka dzīvē klājas grūti, ka nākas piedzīvot nemitīgu stresu. "Man ir daudz, ko teikt, taču jums jāsaprot, cik grūti ir, un kāpēc vēlos visu paturēt dziļi savā sirdī".

Jaunā sieviete pauž ticību, ka lūgšanas var palīdzēt viņas mātei cīņā ar smadzeņu vēzi, ko atklāja jau ļoti ielaistā stadijā. "Mīlu jūs un esmu pārliecināta, ka ar lūgšanām un atbalstu mana vislabākā māmiņa pasaulē atveseļosies, lai mājās atkal ienāktu laime un prieks," raksta 48 gadus vecās aktrises meita.

Jāpiebilst, ka ģimene joprojām nesniedz nekādus komentārus par to, kā un kur Zavorotņuka veseļojas. Izskanējis, ka pēc uzturēšanās elitārā klīnikā Maskavā, aktrise, iespējams, pārvesta uz Itāliju.

View this post on Instagram

A post shared by @anna_zavorotnyuk on Mar 7, 2020 at 6:14am PST

View this post on Instagram

A post shared by @anna_zavorotnyuk on Mar 9, 2020 at 2:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!