Foto: Kadrs no video

Par Latvijā pirmā interneta šova "Gribi kļūt slavens?" jauno vadītāju nesen kļuva atraktīvā blondīne, hokejista sieva un divu meitu mamma Katrīne Sauliete, un ne tikai projekta dalībniekiem sevi jāpierāda dažādos pārbaudījumos, bet arī pašai raidījuma patronesei jāpieņem drosmīgi izaicinājumi. Viens no tiem – pagaršot ēdienu, kas daudziem izraisa riebumu un pat nelabumu.

Pirmdienas, 12. augusta, vakarā skatītāju vērtējumam tiks sniegta šova jaunākā sērija, kurā, kā sola producenti, gaidāmi dažādi pārsteigumi un izdarības, kas pa spēkam būs tikai lielākajiem drosminiekiem.

Pirms sērijas publiskots neliels video ieskats, kurā šova vadītāja Katrīne noprovē izdaudzināto zviedru tradicionālo pūdēto siļķi jeb "surströmming", kas tiek uzskatīta par vienu no smirdīgākajām delikatesēm visā plašajā pasaulē.

Kā liecina video, siļķes pagaršošana Katrīnei problēmas nesagādās, tomēr dažiem šova dalībniekiem no smakas vien sametīsies šķērmi ap dūšu.

Jaunākajā epizodē gaidāmi arī vairāki citi emocionāli smagi izaicinājumi. Dalībniekiem nāksies aci pret aci tikties ar savām lielākajām bailēm – kādam slavas vārdā bez drēbēm būs jālec ar gumiju no trošu vagoniņa Siguldā un ar muti jāpārvieto tārpi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!