Foto: Privātais arhīvs

Jaunā fitnesa zvaigzne Kristīne Freiberga (attēlā) šovasar pirms Jāņiem jau pozēja Aleksandram Sokolovam, atrādot savu labi uztrenēto augumu. Nu skaistule atkal vērsusies pie fotogrāfa, lai iemūžinātu savu augumu starpsezonā, kad muskuļu nav tik daudz un aprises ir sievišķīgākas.

"Tikko piedalījos mazliet erotiskā fotosesijā pie Sokolova, lai parādītu, kāds mans augums izskatās sacensību starpsezonā, kad tas nav speciāli sagatavots kāpšanai uz skatuves," DELFI Izklaidei atklāj Freiberga.

Viņa var atklāt, ka piepildījusi savu sapni un šobrīd jau ikdienā aktīvi darbojas kā fitnesa trenere. "Nākošā sacensību sezona plānota tikai pavasarī, kad plānoju aizstāvēt savu pasaules čempiones titulu.

Šobrīd joprojām aktīvi trenējos, bet mans ikdienas uzturs vairs nav tik stingri limitēts un, kā jebkurš cits, varu atļauties panašķoties ar gardumiem vai kalorijām bagātākiem ēdieniem. Starpsezonā ķermenis uzkrāj mazliet vairāk taukus, kas liek zaudēt izteiksmīgo muskuļu definīciju un liek augumam iegūt dabiskākas un sievišķīgākas aprises," skaidro trenere.

Viņa uzskata šādu bilžu atrādīšanu par savu treneres pienākumu, jo tieši šie attēli varētu iedvesmot Latvijas sievietes sportam. Bildēs redzams nevis speciāli sacensībām gatavots augums, bet gan tādas ķermeņa aprises, pie kādām ar sportošanu var tikt ikviena dāma.

"Tonuss, tvirts ķermenis, sievišķīgas proporcijas - to visu var veidot, strādājot ar sevi trenažieru zālē. Nav jābaidās, ka nejauši varētu iegūt pārāk muskuļotu izskatu. Fitnesa sacensību muskuļotais izskats ir tikai ilūzija, ko panāk, uz skatuves kāpjot ar ļoti zemu ķermeņa tauku daudzumu, izteiksmīgu muskuļu definīciju, speciālu pozēšanu un grimu," izskaidro Kristīne.

Viņa aicina visus, kuri vēlas uzzināt vairāk un pietuvoties savam fitnesa sapnim, nekautrēties un pievienoties viņas faniem Facebook lapā, kur var arī pieteikties treniņiem un uzdot dažādus jautājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!