Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 14. jūnija, vakarā skatītāju vērtējumam tika nodota TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas iepazīšanās raidījums. Skatītājus sagaidīja kāds pārsteigums – savu otru pusīti šovā meklē deviņi saimnieki un arī viena saimniece.

Šoreiz šovā pārstāvēti visi Latvijas novadi. Pie sievas ar televīzijas palīdzību tikt vēlas Dagnis Darģis (43) no Pūres, Ingus Krūmiņš (32) no Smiltenes novada un Mārtiņš Vaičulis (23), kurš dzīvo starp Maltu un Dagdu.

Tāpat šovā piedalās Jānis Liņķis (50) no Kuldīgas puses, Mārtiņš Bagātais (23) no Salas pagasta, Raivis Granovskis (26) no Zlēkām, Renārs Manuilovs (30) no Bārbeles, Ainārs Lūsis (52) no Trapenes un Mārtiņš Jātnieks (21) no Codes pagasta.

Savukārt seksīgu vīrieti savā vecumā meklē šova vienīgā saimniece - Magone Burka (32) no Kalētu pagasta.

Šobrīd visas Latvijas brīvās sievietes, kurām iepaticies kāds no saimniekiem, un vīrieši, kurus savaldzinājusi Magone, tiek aicināti rakstīt vēstules šova dalībniekiem.

Potenciālajām līgavām un līgavainim jāraksta vēstule savai simpātijai, kurā tiek paskaidrots, kādēļ tieši viņš ir iepaticies visvairāk. Protams, jāpievieno arī savs foto. Saimnieki un saimniece sola izskatīt visas kandidatūras un pārlasīt ikvienu vēstuli.

Kad vēstules būs izskatītas un interesantākās kandidātes un kandidāti atlasīti, saimnieki un saimniece dosies uz vairākiem randiņiem ar savām, iespējams, nākotnes otrajām pusītēm.

Pēc tam tās dāmas, kuras izvēlēsies saimnieki, un tie puiši, kurus par gana labiem esam atzīs Magone, dosies kādu laiciņu padzīvot zemnieku saimniecībās.

Šovs pie skatītājiem atgriezīsies rudenī, kad būs iespējams sekot līdzi tam, kā veidosies cilvēku savstarpējās attiecības, attīstīsies simpātijas un, iespējams, beigās pat kāds atradīs savu dvēseles radinieku, ar kuru, kā saka šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, nodzīvos kopā, "līdz kaps viņus šķirs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!