Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 14. jūnija, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas pirmais raidījums, kurā gaidāms arī kāds pārsteigums – deviņiem saimniekiem pievienojusies viena saimniece, proti, šova pirmajā sezonā jau iepazītā Magone Burka (attēlā).

Daudzu televīzijas skatītāju prātos Magone palikusi gan ar savu emocionālo dabu, gan interesi par ezotēriku un citām savdabīgām rakstura iezīmēm, un, lai gan pirmajā sezonā viņai savu saimnieku atrast neizdevās, sieviete nolēmusi vēlreiz izmēģināt laimi.

"Mēs visu šo laiku sekojām līdzi, kā Magonei veicas, un redzējām, ka viņa tiešām ļoti daudz pūļu velta tam, lai atrastu savu īsto otro pusīti. Tādēļ arī nolēmām dot viņai vēl vienu iespēju," DELFI Izklaidei lēmumu šovā atkārtoti uzaicināt Magoni skaidro producents Kristaps Valdnieks.

Šoreiz gan Magone nebūs tā, kuru izbrāķē vai atzīst par labu esam - sieviete pati varēs no vairākiem kandidātiem izvēlēties sev un savam dēliņam piemērotāko kandidātu un ģimenes galvu.

Jau vēstīts, ka pēc dalības šovā Saimnieks meklē sievu Magone laimi izmēģināja arī populārajā LNT iepazīšanās raidījumā Precamies!?! - toreiz pārraides galvenais varonis Vitālijs no trim pretendentēm izvēlējās tieši Magoni, bet abiem izveidot attiecības nav izdevies.

"Puisis gribēja bagātu sievieti, ar savu īpašumu tuvu Rīgai. No tā visa nekas nesanāca," DELFI Izklaidei toreiz atzina Magone, kuras ikdienā šobrīd nekas interesants nenotiekot - lielāko daļu laika prasot lopu apkopšana un dārza darbu paveikšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!