Foto: DELFI

Ceturdienas, 25. jūlija, vakarā pašmāju skandalozais skatuves mākslinieks, dziedātājs un apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (attēlā) saviem faniem un atbalstītājiem piedāvāju jaunu projektu ar nosaukumu Kiopa Show.

Visiem interesentiem bija iespēja interneta tiešraidē 45 minūtes vērot dziedātāja izdarības un ālēšanos.

"Izveidot šovu nolēmu, jo man ir, ko teikt. Pats esmu piedalījies vairākos šovos, bet sagribējās kaut ko savu. Tā kā pagaidām televīzijā nevaru tikt, nolēmu to darīt internetā.

Ideja radās pavisam spontāni. Kopā ar fotogrāfu Robertu Šulcu, kurš man ir labs draugs, burtiski divās dienās visu izdomājām. Filmēšana notika Roberta studijā, un šovs bija skatāms dzīvajā ēterā," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Sandis.

Turpmākajos raidījumos Kiops pie sevis ciemos aicinās dažādus viesus un tiks apspriestas aktuālas tēmas - gluži kā Dāvidšovā, kurš kādreiz Latvijā guva lielus panākumus.

Lai gan pirmajā šova raidījumā gadījās dažādas tehniskas ķibeles, tas neizjauca jestro ālēšanos Sanda izpildījumā. Kā viņš stāsta, esot gājis varen jautri, jo pirms tiešraides viņš arī paguvis nedaudz "pasvinēt".

Šova laikā Kiops nomainīja vairākus tērpus un neskopojās ar provocējošiem izgājieniem. Viens no kostīmiem, kurā Sandis šova laikā parādījās, bija karaļa ietērps, taču gadījās nozaudēt apmetni, tādēļ Kiopam nekas cits neatlika, kā iziet ēterā, tērptam stringos un valdnieka kronī.

Pēcāk viņš pamanījās uzvilkt arī klauna kostīmu, bet, tērpies policista formā, viņš visus savus nīdējus pasūtīja vairākas mājas tālāk.

"Protams, gadījās dažas ķibeles, bet mēs ar Šulcu jau runājām, ka pirmie kucēni jāslīcina. Turpmāk zināsim savas kļūdas un varēsim tās labot.

Pirmais raidījums sanāca tāda pamatīga ālēšanās manā izpildījumā, taču turpmāk aicināšu ciemiņus un runāsim par "niknām" tēmām. Iespējams, nākamajā nedēļā uzaicināšu savus draugus Muri un Ivo," savos plānos dalās Kiops.

Nākamā šova translācija paredzēta ceturtdien, 1. augustā, plkst. 21:00. Kiops nolēmis arī veikt eksperimentu - otrā šova sērija būs par samaksu. Šķiroties no viena lata, būs iespējams tiešraidē vērot Sanda izdarības.

Savukārt par trīs latiem kvēlākajiem faniem bonusā tiks nosūtīta arī pastkartīte ar Kiopa autogrāfu. Ja nav žēl ziedot desmit latus, iespējams sarīkot arī tikšanos un tusiņu ar Sandi.

"Tas būs eksperiments. Redzēs, kas no tā visa beigās sanāks, taču varu garantēt - šova trešā sērija atkal būs bez maksas. Tiem, kurus esmu ieinteresējis, aicinu sekot līdzi informācijai manā mājaslapā," noslēgumā saka Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!