Foto: Publicitātes attēli
Īsi pirms Visu mīlētāju dienas, publicējot debijas singla "IG mīla" video, uz Latvijas hip-hop mūzikas skatuves sevi pieteikusi noslēpumainā repere BDM.

Jaunā māksliniece, kura klausītājiem neatklāj nedz savu īsto vārdu, nedz seju, pārsteidz ne tikai ar pašmāju hip-hop žanram neraksturīgu vizuālo tēlu un sievišķību, bet arī ar vērienu, ar kādu uzņemts debijas skaņdarba video.

Hiphopa izpildītājas BDM singls "IG mīla" klausītājus aizved mūsdienās tik raksturīgo virtuālo attiecību līkločos, iezīmējot nozīmīgo lomu, kādu sociālie tīkli ieņem attiecību veidošanā, nereti kļūstot par vienīgo instrumentu, ar kura starpniecību iespējams komunicēt ar savu simpātiju.

"Jau gadiem ilgi cilvēki iepazīstas, veido un uztur attiecības sociālajos tīklos, bet pandēmijas laikā virtuālo attiecību loma cilvēku dzīvēs ir sasniegusi nebijušu līmeni. Mēs ne tikai iepazīstamies un uzturam savstarpējās attiecības, bet arī mīlam, strīdamies un izšķiramies internetā. Un tas, viennozīmīgi, ir grūtāk nekā reālajā dzīvē," stāsta BDM.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!