Foto: F64

Izdevniecība Mikrofona ieraksti, kas šogad pārstāv astoņus no 24 Eirovīzijas nacionālajā atlasē iekļuvušo dziesmu izpildītājiem, neatlaidīgi turpina iepazīstināt sabiedrību ar "eirodziesmām" un piedāvā jaunās dziedātājas Rūtas Dūdumas (attēlā) kompozīciju.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/RUTA_DUDUMA_Here_I_am.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dūdumas, kura plašākai sabiedrībai zināma kļuva pēc dalības šovā Dziedošās ģimenes, Eirovīzijas dziesmu Here I Am sacerējis zviedru autoru kolektīvs, bet jaunajai mūziķei šī nebūs pirmā reize uz starptautiskā dziesmu konkursa vietējās atlases skatuves.

Pirmo reizi Dūduma kā solomāksliniece Latvijas nacionālajā atlasē piedalījās pērn, kad viņa ar dziesmu My World tika līdz pat finālam, bet jau 2011. gadā viņa nokļuva līdz pat lielajai Eirovīzijai kā grupas Musiqq bekvokāliste.

Tiesa, bekvokālu dziedāšana Rūtai arī atnesusi lielākos panākumus un popularitāti - viņa pati intervijās ne reizi vien uzsvērusi, ka par nozīmīgāko pagrieziena punktu savā muzikālajā karjerā viņa uzskata Laura Reinika uzaicinājumu kļūt par piedziedātāju viņa komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!