Foto: DELFI

Strauji tuvojas viens no nozīmīgākajiem notikumiem Latvijas popmūzikā – 1. un 2. februārī norisināsies Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināli, kuros par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā muzikālajā sacensībā spēkiem mērosies 24 kompozīcijas.

Jau tagad zināmi vairāki mākslinieki, kuri pusfinālos kāps uz skatuves, lai iekarotu balsotāju un žūrijas locekļu simpātijas - par ceļazīmi uz Kopenhāgenu cīnīsies Samanta Tīna, Okartes skatuves šovā iepazītais Oskars Deigelis, Dons, kurš tiek uzskatīts par vienu no konkursa favorītiem, un citi.

Tagad tapis zināms, ka Eirovīzijas pusfinālos uz skatuves kāps arī Sabīne Berezina, kura, lai palielinātu savas iespējas iekļūt finālā, startēs ar divām kompozīcijām - kopā ar Dween viņa izpildīs klausītāju jau iemīļoto hitu Dejo tā, bet kā otru viņa dziedās savas māsas Žannas Berezinas radīto Pressure.

DELFI Izklaide atgādina, ka pērn nacionālās atlases uzvarētāji - grupa PeR - arī piedalījās ar divām kompozīcijām, un par spīti bažām, ka grupas fani nespēs izvēlēties, par kuru no kompozīcijām balsot un beigās tālāk netiks neviena kompozīcija, dziesma Here We Go triumfēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!