Ar jaunu hitu klajā nākusi pašmāju apvienības Bermudu divstūris līderi - brālēni Biceps un Triceps. Savu fanu novērtējumam viņi snieguši dziesmu Boja, kurai tapis arī pikants un vasarīgs videoklips.

"Mēs esam bijuši slikti puikas, tādēļ tikām pie vasaras darbiem Bermudu divstūra rajonā. Darbs bija gana atbildīgs, bet, kā saka, kaulus arī nelauza, jo mūsu vasaras darbus uzraudzīja valdzinošā Madža.

Bijām atbildīgi par dehidrēšanās nepieļaušanu, zeltainu iedegumu un drošību kāpu zonā. Jaunais singls un video tapis kā atskaite par mūsu vasaras darbiem," par savu jaunāko veikumu saka abi brālēni, piebilstot, ka joprojām ir neaprakstāmi pievilcīgi un valdzinoši.

Jaunākajā videoklipā Biceps un Triceps kopā ar saviem rajona "pacaniem" iejūtas pludmales glābēju ādā un dzied par pūkainām pelītēm uz puišu eglītēm un pūkainām vāverītēm, kas nes abu brālēnu riekstus.

Glābšanas darbus pludmalē puiši veic izskatīgās Madžas pavadībā, bet brīvajos brīžos ālējas saules uzkarsētajās smiltīs, lēkā pa piejūras kafejnīcas galdiem un draiskojas ar piepūšamu banānu.

Grupas kvēlākie fani dziemu Boja jau sauc par superhitu un šim skaņdarbam paredz milzīgus panākumus un lielu cieņu dažādās intelektuāļu ballītēs un klubu burziņos. Tie, kuri fano par Bermudu divstūra daiļradi, var priecāties - dziesmu iespējams lejupielādēt bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!