Foto: Publicitātes foto
Viena no šī gada populārākajām latviešu grupām "Citi zēni" izdod ilgi gaidīto debijas albumu "Suņi iziet ielās" un to piesaka ar jaudīgu singlu un videoklipu "Limuzīns uz krīta", kurā piedalās arī Latvijā populāras personības.

"Albumā ironiski runājam par tēmām, kuras šobrīd ir aktuālas no mūsu vienaudžu perspektīvas. Attiecības, nauda un ballītes ir caurvijošie motīvi, kas visiem ir vajadzīgi laikā, kad esam spiesti distancēties un pavadīt mājās vairāk laika nekā ierasts," par debijas albumu izsakās grupas solists Jānis Pētersons.

"Lai gan nevaram albumu prezentēt klātienē, mēs apzināti to publicējam tieši tagad. Ceram, ka "Suņi iziet ielās" kalpos kā svaigas enerģijas lādiņš šajā tumšajā laikā. Celies kājās, dejo viens pats un baudi," aicina grupas solists Dagnis Roziņš.

Albumā iekļauti gan līdzšinējie grupas hiti "Vienmēr kavēju" un "Parādi, kas tas ir", kā arī jauni skaņdarbi sadarbībā ar Latvijā atzītiem māksliniekiem, piemēram, Patrišu un Arstarulsmirusu.

Jaunākā singla videoklipā piedalās arī sabiedrībā populāras personības – Baiba Sipeniece-Gavare, Sanda Dejus, Jānis Romanovskis, Edgars Bāliņš, Gusts Kikusts, Kaspars Mauriņš, Edgars Točs, Andris Daugaviņš un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!