Foto: Publicitātes foto
"Kreisais krasts" noslēdz gadu ar videoklipu klausītākajai jaunā albuma dziesmai "Pacel rokas".

Lielākā pašmāju hiphopa apvienība "Kreisais Krasts" publicē videoversiju dziesmai "Pacel rokas", kas kļuvusi par klausītāko otrā studijas albuma "Krasta FM" skaņdarbu, pārsniedzot 100 000 klausījumu atzīmi vietnē "YouTube" vēl pirms videoklipa.

Cauri dziesmai vijas trīs personīgi stāsti, kuros atspoguļoti pārdzīvojumi un gūtās atziņas, kas saistās ar atkarībām, dzīves līkločiem un attiecību strupceļu, skaidro mākslinieki.

"Mums katram ir savs ceļš, savas problēmas, ko risināt, bet mēs ejam uz kopīgu mērķi un mūs visus vieno Krasts," stāsta dziesmas mūzikas un piedziedājuma autors Kaizers.

"Pacel rokas" videoklipa idejas un scenārija autori ir paši dziesmas izpildītāji Kaizers, Tala (ex Elfs) un Deniss, kā arī klipa operators un montāžas režisors Toms Auziņš.

Atsevišķos kadros redzams apvienības "Kreisais krasts" dalībnieks Reiks, brazīļu izcelsmes futbolists, reperis un jūtūberis Felipe Gabriels Ksavjers un reperis Zemsegu Pasaule. Klipa veidošanā izmantoti līdz šim nepublicēti un unikāli videomateriāli no "Kreisā Krasta" lielkoncerta "Hanzas peronā".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!