Foto: DELFI

Populārais itāļu izcelsmes dziedātājs Roberto Meloni (attēlā) sadarbībā ar meiteņu trio DisCats ierakstījis jaunu vasaras hitu, kuram dots nosaukums Reibinoša vasara.

Dziesma ir par trakulīgajām sajūtām un noskaņu, kura valda šajā gadalaikā. Skaņdarbā tiek apdziedāta vēlme izbaudīt vasaru, tās karstumu, romantiku un kaislīgi rotaļīgas dejas līdz pat rītam.

Kā jauno veikumu reklamē paši izpildītāji, vasarīgo noskaņojumu dziesmā akcentē Artjoma Sarvi klavierspēle latīņu ritmos, kā arī dziedātāja Roberto dienvidnieciskais šarms.

Dziesmas melodiju kopā ar meitenēm radījis DisCats producents Alex Losev, savukārt par teksta izveidi parūpējusies viena no grupas dalībniecēm. Dziesmas aranžējumu veidojis Sem DJvaran.

Trio DisCats plašāku popularitāti līdz šim guvis, uzstājoties dažādos Latvijas klubos un pasākumos. Tā dalībnieces ir Laura Raila, Alise Kante un Jana Kļaviņa.

Visas meitenes jau paspējušas savu dziedāšanas prasmi nodemonstrēt dažādos konkursos, šovos un dziedot pazīstamāku Latvijas mūziķu bekvokālistu sastāvos.

Šobrīd Roberto un DisCats ir apvienojušies, lai radītu kopīgu koncertprogrammu itāļu valodā. Plānots, ka tiks radīta arī vēl viena oriģināldziesma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!