Foto: Reuters/Scanpix

Lāčplēša dienā, 11. novembrī, daudzu latviešu sirsniņas ietrīsējās patiesā labsajūtā – tieši šajā dienā slavenā amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (attēlā) prezentēja savu jaunāko videoklipu The One That Got Away, kurā viņa dejo kopā ar latviešiem.

Jaunajā klipā, ko līdz šim noskatījušies jau vairāk nekā astoņi miljoni cilvēku, redzams, kā dziedātāja ieskrien Losandželosas Latviešu biedrības nama zālē un latviešu kāzu svinību laikā kopā ar citiem dejo Sudmaliņas.

Saskaņā ar sižetu šajā klipā Perija ir jau veca sieviete un atceras savu jaunības lielo mīlestību - kādu mākslinieku (klipā viņu tēlo meksikāņu aktieris Djego Luna), ar kuru reiz iemaldījusies latviešu kāzās un dejojusi kopā ar četriem latviešiem: Jūliju Plostnieci, Ilzi Nagaini, Zigi Teteri un Edvīnu Rūsi.

Dziesmas The One That Got Away līdzautore ir 27 gadus vecā Perija, un tā ir no dziedātājas trešā studijas albuma Teenage Dream.

Protams, latvieši ar aizrautību izvirzījuši hipotēzi, ka videoklipa iznākšana it kā ar nodomu pieskaņota Lāčplēša dienai, taču patiesībā tieši šajā datumā tas laists klajā, jo 11.11.11. dīvainā kārtā tiek uzskatīts par "maģisku dienu" laulībām, par kurām ir runa šajā klipā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!