Foto: Publicitātes foto

Grupa “Neon Saturdays” laidusi klajā savu jaunāko singlu latviešu valodā. Dziesma “Nemirstīgs” radusies no pārdomām par individuālo mērķu sasniegšanu un savas lomas meklējumiem, portālam "Delfi" teic grupas līderis Andris Zemmers.

"Ik pa laikam dzīvē ir nepieciešams pieņemt lēmumus, kas paredz kaut ko pārtraukt, lai uzsāktu ko jaunu. Bieži vien, pieņemot šos lēmumus, kas veicinās vai bremzēs mūsu attīstību, mēs apmaldāmies – aizskatāmies uz citiem, apskaužam vai kritizējam viņus. Būtiski ir koncentrēties uz savu ceļu un vērtēt to kontekstā ar plašo pasauli, nevis sev tuvāko laikabiedru, kolēģu un draugu dzīvi," dziesmas vēstījumu skaidroja Zemmers.

Grupā „Neon Saturdays" darbojas Andris Zemmers (vokāls), Mārtiņš Rudzītis (basģitāra), Linards Lazdiņš (bungas) un Edvīns Rakickis (ģitāra).

Pērn grupa kā debitanti iekļuva Latvijas Radio 2 "Muzikālās bankas" finālā, kopvērtējumā starp daudziem Latvijā atzītiem un zināmiem mūziķiem iegūstot 11. vietu. "Neon Saturdays" pastāvēšanas laikā ir iznākuši divi albumi un vairāki singli, kuri iekļuvuši lielāko vietējo radiostaciju topos.

Jaunais singls tapis ciešā sadarbībā ar pašmāju producentu Jāni Jačmenkinu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!