Foto: Privātais arhīvs
Priecīgas ziņas populārās dziedātājas Lienes Greifānes (attēlā) faniem. Māksliniece, kura mūzikā bija paņēmusi nelielu pauzīti, lai pilnvērtīgi nodotos ģimenei un studijām, atgriežas ar īsti vasarīgu hitu "Feel My Love".

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj pati māksliniece, pēdējie divi gadi viņai aizritējuši visai aktīvi: bērna piedzimšana, dalība un uzvara šovā "Dejo ar zvaigzni", kino režijas studijas RISEBA un, protams, jaunā diska izdošana.

Liene visu mēģinājusi apvienot, taču, lai nesadegtu darbos, nācies izvērtēt prioritātes. Līdz ar to mūziku dziedātāja uz laiku bija atlikusi otrajā plānā.

Atpūta no lielās skatuves ļāvusi Lienei padomāt gan par mūziku, ko viņa izpilda, gan arī par to, kādas dziesmas vēlas dziedāt. Un māksliniece sapratusi, ka nevēlas ieslīgt radošā rutīnā.

Lienes pēdējais disks "Ziemassvētkos" bijis visai nopietns un iekļāvis ar dziļu jēgu rakstītas dziesmas, taču, vasarai atnākot, māksliniece vēlējusies atkal izdot kādu vieglu, pozitīvu hitu, pie kura varētu dejot, matiem vējā plīvojot.

Tā tapusi "Feel My Love", kas, kā prognozē dziedātāja, kļūs par īstu vasaras hitu. Dziesmas autori ir zviedru producenti.

Hitam tapusi arī video versija, kuru Liene ar prieku nodod faniem, iezīmējot savu atgriešanos aktīvā muzicēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!