Foto: DELFI

Sacēlusi jezgu par savu iespējamo aizbraukšanu no Latvijas, dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) met ādu uz otru pusi. Viņa savus sociālo tīklu profilus pārpuldinājusi ar ierakstiem, kuros mierina satrauktos fanus un sola tomēr palikt dzimtenē.

Šonedēļ par vienu no karstākajām sarunu tēmām pašmāju šovbiznesa dzīvē kļuva Greifānes iespējamā aizbraukšana. Dziedātāja savā "Faceboook" profilā bija pamatīgi izpaudusies, publicējot tādas frāze kā "šeit dzīvot var tikai īsti patrioti, idioti un tie, kuriem vienkārši nav citas izejas" un "arī mēs ar ģimeni aizvien vairāk sākam domāt par aizbraukšanu".

Sapratusi, ka publiskais jūtu izvirdums piesaistījis arī mediju uzmanību, Greifāne to no "Facebook" izdzēsa. Nākamās stundas māksliniece pavadījusi, cenšoties izlabot emociju uzplūdā pieļauto kļūdu.

Greifāne visās savās sociālo tīklu lapās publicējusi personiskas vēstules faniem, nomierinot satrauktos prātus. "Nesatraucaties, uztraukumam pašlaik nav pamata, mēs nekur netaisāmies braukt," "Facebook" sekotājiem ziņojusi Greifāne.

Savā "Instagram" blogā viņa publicējusi jauku selfiju, ko papildinājusi ar aicinājumu faniem laist gar ausīm runas par viņas aizbraukšanu. Greifāne izskaidrojusi, ka tomēr nekur netaisoties braukt.

"Viss mierīgi, zaķīši, es vēl palieku," akmeni no fanu sirsniņām novēlusi daiļava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!