Foto: Publicitātes foto
Pozitīvi enerģiskā grupa "Džentlmeņu špagats", kas plašāk pazīstama kā korporatīvo pasākumu, kāzu un citu godu muzikanti, beidzot piesaka savu pirmo oriģinālgabalu "Skaitot laiku".

Dziesmas skanējumu raksturo mīlestība pret dzīvo mūziku, pieredze un pārliecība, kas vairāku gadu laikā tikusi izkopta, izpildot populāras latviešu un ārzemju grupu kaverversijas.

Par dziesmu stāsta grupas dalībnieki: "Šis izaicinošais pandēmijas laiks skāra visus, bet mums tas nesa arī kaut ko pozitīvu – tā teikt, iznācām ārā citādāki," portālu "Delfi" informē mākslinieki.

"Beidzot varējām apstāties, padomāt un radoši pastrādāt. Tas šķiet neticami, bet mums tas bija mierīgs, radošs un fantastisks laiks kopā, neskatoties uz to, ka visi pavasara un lielākā daļa vasaras koncertu tika atcelti," par pirmās oriģināldziesmas tapšanu teic grupa.

"Džentlmeņu špagats" darbojas kopš 2013. gada, taču muzikālās apvienības pirmsākumi meklējami jau tālajā 1998. gadā, kad puiši sāka izpildīt populāru latviešu un ārzemju grupu kaverversijas dažādos publiskos pasākumos.

Grupas dalībnieki ir seni draugi jau kopš agras bērnības – Niks Jaunzems (vokāls, ģitāra), Valts Jakubovičs (ģitāra), Jurģis Priedītis (bass), Artis Ābele (bungas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!