Foto: F64

Svētdienas vakarā šova "X Faktors" pusfināla tiešraidē pirmatskaņojumu piedzīvoja tautā iemīļotā dueta "Bujāns" jaunākais hits "Velkam tu ze klab", kura tapšanā Intars Busulis un Reinis Sējāns sadarbojušies ar Maratu Ogļezņevu un Marku Rivu.

Duets "Bujāns" uzmirdzēja šova "X Faktors" pirmās sezonas noslēgumā pirms diviem gadiem. Toreiz Sējāna un Busuļa kopīgi radītā dziesma "Tu esi labākais" izpelnījās lielu klausītāju mīlestību un joprojām silda sirdi daudziem. Savukārt pērn atraktīvais duets prezentēja skaņdarbu "Es tev šodien teikšu jā", kas arī iekaroja latviešu popmūzikas cienītāju sirdis.

Busulis nesen sacīja, ka duets "Bujāns" gadā uztaisa vienu dziesmu, bet uztaisa tā, lai nav par to jākaunas, un svētdienas vakarā plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegts piesolītais skaņdarbs.

Dziesma "Velkam tu ze klab" ir ieturēta dejiskos ritmos un tajā dzirdams gan Markus Riva, gan arī Marats, kurš izpilda repu. Četrotnes atraktīvais izpildījums sajūsmināja daudzus "dīvāna ekspertus", kas tviterī dalījās ar viedokli.

Dziesmu par gana labu esam atzina daudzi. Daži kompozīcijas ritmus pat salīdzināja ar populārās apvienības "Bermudu divstūris" repertuāru, un lielākā daļa sprieda – "Bujāns", visticamāk, radījis jaunu hitu, kas ne tikai iekaros klausītāju mīlestību, bet arī vietējos radio topus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!