Foto: Publicitātes foto

Latvijas mūzikas supergrupas "Singapūras satīns" dalībnieks Lielais Launags (zināms arī kā Eliots) nupat fanu vērtējumam nodevis jaunu videoklipu, kas ir pirmais singls no repera gaidāmā solo studijas albuma. Dziesmā "Carguru" piedalās arī "Singapūras satīna" kolēģis "Su$i Takeout".

"Tas var šķist netipiski, bet esmu izteikts introverts un intensīva komunikācija ar ārpasauli no manis prasa ievērojamu piepūli. Pēdējie četri gadi ar "Satīnu" mani izmetuši ārā no komforta zonas – pieredze, notikumi un iespējas, ko esmu guvis, bijuši vitāli svarīgi, lai es varētu iedvesmoties jaunam solo materiālam pēc aptuveni desmit gadu pārtraukuma," portālu „Delfi" informēja Eliots.

„Turpināšu būt gan „Singapūras satīna" dziesmās, gan attīstīt savu personīgo materiālu, un domāju, ka tas pārsteigs gan jaunus fanus, gan tos, kas ir lojāli kopš "Pudeles, kondomi, ibumetīns" laikiem," par singlu stāsta mūziķis.

Mākslinieks skaidro, ka jaunais videoklips ir "piesātināts ar psihodēliju un ilustrē to, kas notiek manā galvā pēc garas nedēļas, kas piepildīta ar desmitiem ziņu, jautājumu, projektu, koncertu un uzdzīves dažādos "pritonos".

Pie videoklipa strādājis Kristiāns Ķiksis, kurš iepriekš filmējis repera Stepa videoklipu "Paranoja".

Dziesma "Carguru" būs iekļauta Eliota gaidāmajā soloalbumā. Tas dienasgaismu ieraudzīs 2020. gada otrajā pusē. Dziesma šobrīd ir pieejama visos lielākajos straumēšanas servisos un populārajā video platformā "YouTube".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!