Foto: Mango
Viņš vienmēr sasniedz, ko iecerējis. Un šī reize nebūs izņēmums!
Tas sākās tālajā 1987. Viņš - jauns, skaists, mērķtiecīgs. Soli pa solim viņš neatlaidīgi dodas pretī iecerētajam. Viņam ir sapņi, un tiem jātiek piepildītiem. Varbūt ne vienmēr tie šķiet tīri un nevainīgi. Aizdomīgs bizness, sievietes, azartspēles- pretim mērķim viņš dodas kā gar dziļas aizas malu. Kādam viņš ir svētais, citam - nešķīstenis.

Laiks iet. Uzdzīve sit augstu vilni, mērķi viens pēc otra tiek sasniegti, bet viņš nejūt piepildījumu. Līdz nejaušs gadījums tam atklāj kaislību, kas ilgi dusējusi viņā. Viņa rokās nokļūst fotoaparāts. Un "Mango" ir dzimis. Neviens pasākums vairs nenorit bez viņa modrās acs. Viņš ir Aizkulišu Karalis. Un tas ir tikai sākums...
Bīstami šarmanto fotogrāfu un viņa daiļās pavadones meklējiet festivāla "Tele2 Baltic Beach Party" teritorijā netālu no Roka skatuves - jaunā izklaides portāla "Mango" teltī.

Bez iepazīšanās ar noslēpumainajiem "Mango.lv" telts iemītniekiem un viņu dzīvesstāsta uzzināšanas, telts apmeklētājiem būs iespējams uz liela ekrāna vērot fotoattēlus no "Tele2 Beach Party". Tāpat nogurušajiem no pludmales festivāla sajūtām būs iespēja liela ekrāna vērojot "Mango.lv" fotoreportāžas par notikumiem, kas tai pat laikā risināsies Jūrmalā "Jaunajā vilnī".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!