Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vecrīgā norisinājās pašpasludinātais hipsteru festivāls Ezīšfests, kurā bija paredzēta arī skandalozā pašmāju skatuves mākslinieka Andra Kiviča (attēlā) uzstāšanās, kas diemžēl nenoritēja tik raiti, kā bija plānots.

Kivičs uz skatuves kāpa ap pusnakti, bet iesildīties pasākumam mākslinieks acīmredzot bija sācis krietni vien laicīgāk, jo nodziedāt plānoto programmu viņš šoreiz nespēja.

Kā liecina aculiecinieku vēstītais, Kivičs uz Ezīšfesta skatuves ir kāpis krietnā žvingulī un koncerta apmeklētāji pēc tam piedzīvoto nevairās raksturot ar vārdiem "episki" un "neaizmirstami".

Ar pirmo dziesmu Andris ir ticis galā visnotaļ pieņemami, bet tad sākušies pigori - Kivičs sācis mikrofonā klaigāt, lai skaņotāji pagriež skaļāk balsi un pavadījumu, bet pāris reizes viņš pat uzstājis, lai skaņotājs fonā no diska skanošo dziesmu palaiž vēlreiz no sākumā.

Kad vienoties ar skaņotāju īsti nevedās, Kivičs izrāvis mikrofonam vadu un mēģinājis dziedāt bez tā, jo, kā skaidrojis pats iereibušais dziedātājs, citādi viņš sevi nedzirdot.

Tāpat savas uzstāšanās laikā dziedātājs ne tikai bārstījis pārdomas par Dievu, Ukrainu un citām nopietnām tēmām, bet arī paguvis tikt pie kruķa, kuru aizlienējis no kāda traumu guvuša koncerta apmeklētāja - ar to bruņojies viņš klibojis pa skatuvi, un, kā DELFI Izklaidei vēsta kāds koncerta apmeklētājs, tobrīd dziedātāja acīs pat bijušas saskatāmas asaras.

Pasākuma organizatoriem šī māžošanās acīmredzot apnika, un pēc tam, kad Kivičs otro reizi bija izrāvis mikrofona vadu, viņš no skatuves tika aizvadīts prom. Tiesa, pats mākslinieks ar notiekošo bija mēreni neapmierināts un īsti neesot sapratis, kāpēc uzstāšanās pārtraukta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!