Foto: DELFI

Pirmdien, 18. februārī, Arēnā Rīga izskanēja sabiedrībā pretrunīgi vērtētais ātro kredītu devēja SMScredit.lv organizētais Valentīna dienas koncerts Mīlestība īstajā brīdī.

Tajā sanākušos mūzikas baudītājus, kuri koncerta biļetes varēja iegūt, aizņemoties vismaz 150 latu lielu aizņēmumu, ar saviem priekšnesumiem izklaidēja dziedātāji Intars Busulis, Aija Andrejeva un Samanta Tīna, kā arī grupa Musiqq un Latvijas Radio bigbends.

Savukārt koncerta vadītāja lomā iejutās mūziķis Lauris Reiniks, kurš pēdējā laikā kļuvis par pieprasītu pasākumu vadītāju.

Koncertā tika atskaņotas visu laiku skaistākās Latvijas un pasaules mīlas dziesmas dažādās valodās. Tāpat sanākušie apmeklētāji romantisku atmosfēru varēja baudīt ne tikai klausoties mākslinieku uzstāšanos, bet arī fotografējoties īpašajā Valentīna dienas foto salonā.

Koncerta īpašais viesis, maestro Raimonds Pauls, pieturoties pie sava solījuma atteikties no dalības producenta Nika Volmāra rīkotajā koncertā, tajā gan nepiedalījās.

Jau vēstīts, ka pazīstamais komponists asi kritizējis koncerta organizatoru rīcību biļetes uz pasākumu piešķirt kā bonusu ātrajiem kredītiem.

Tāpat Pauls pārmeta Volmāram vienošanās noteikumu pārkāpšanu, kā rezultātā līgums ar koncerta organizatoriem tā arī netika parakstīts, un komponists koncertā atteicās piedalīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!