Foto: LETA

Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases finālā, kas notiks 22. februārī, Triobet bukmeikeri lielāko iespēju uzvarēt paredz Dona izpildītajai dziesmai Pēdējā vēstule.

Kā informējusi Triobet sabiedrisko attiecību konsultantes asistente Elīna Korba, Donam un dziesmai Pēdējā vēstule noteikta 65% liela iespēja uzvarēt.

Dziesma izlaista jau labu laiku pirms Eirovīzijas dziesmu konkursa un gada sākumā paguvusi kļūt par populārāko roka un popdziesmu Latvijas Radio 2 Muzikālajā bankā. Dziesmas ceļu uz klausītāju sirdīm noteikti stiprināja arī nupat notikušie un ļoti labi apmeklētie Dona koncerti, savu izvēli pamatoja bukmeikeri.

Galveno konkurenci Donam, Triobet vērtējumā, radīs Olga un Līgo ar dziesmu Saule riet, kurai prognozē 29% lielu iespēju uzvarēt.

Viņuprāt, klausītājiem patiks dziesmā apvienotais etniskais un modernais skanējums. Dziedātāja Olga Rajecka uz Latvijas mūzikas skatuves darbojas jau ilgstoši, sevi kā solisti piepildījusi savulaik leģendārajās grupās Turaidas roze un Eolika

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!