Foto: Publicitātes foto

2013. gada 13. maijā diezgan zīmīgā laikā – pulkstens 13:13 - , klausītāju vērtēšanai savu jaunāko veikumu nodevis pašmāju joku plēsējs un radio ētera balss Ufo jeb Kaspars Upacieris (attēlā).

Ufo izveidojis jaunu radio - BOOM FM, kurā tradicionālo radio integrējis interneta vidē. Upacieris pulcējis arī diezgan kolorītu komandu, kura ēterā plēsīs jokus - aktieri Artusu Kaimiņu, mūziķi Intaru Busuli, Rīgas Improvizācijas teātri, Luņu parku un Papleces jokkopēju Līgu, savukārt par aktīvu dzīvesveidu un filozofiju nopietni jokos Imants Vekmans un Atis Zakatisovs.

Par muzikālo skanējumu tiešajā ēterā parūpēsies DJ Japānis, DJ Zobārsts un Intars Busulis, bet ziņas veidos Iveta Galēja.

No 14. maija katru darba dienu gan internetā, gan Radio NABA frekvencē 93,1 būs dzirdama BOOM FM rīta programma, bet jau vasarā radio pilnībā būs dzirdams arī radio viļņos.

Mūzikas listes veidos vairākas sabiedrībā zināmas personas un interešu grupas, piemēram, grupa Dzelzs vilks ar programmu Radio vilks, Oranžās brīvdienas ar ska un balkānu mūziku, Ērika Loka Dzeltenie Tauriņi, bet Dailes Zigis saimniekos Bites Blues Radio.

Padomāts arī par bērniem, kuriem īpaši izveidota mūzikas liste Brīnumskapis Radio. Sev tīkamāko mūziku iespējams izvēlēties no aptuveni 20 mūzikas sarakstiem.

Vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki pulcējās uz jaunā radio atklāšanas pasākumu, un starp viņiem bija arī ilggadējais Ufo partneris radio raidījumā BB brokastis Fredis jeb Andris Freindenfelds.

Viesu vidū bija arī māksliniece Elita Platmalniece, Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvis un ētera personība Artis Dvarionas. Kā šodien novērtējā DELFI Izklaide, mājaslapā šobrīd ir vairākas nepilnības un gluži viss solītais vēl nav pieejams, taču, tā kā šī ir radio darbības pirmā dienā, dažas nepilnības ir diezgan loģiskas un saprotamas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!