Foto: Kadrs no video

Daudzi noteikti piekritīs, ka Krievijas šovbiznesa zvaigžņu glamūrīgās izdarības bieži vien iet roku rokā ar bezgaumību, un viens no ārišķīgākajiem kaimiņzemes skatuves spīdekļiem ir par popmūzikas princi dēvētais Filips Kirkorovs. Tiesa, ne vienmēr viņa radošais domas lidojums tiek sagaidīts ar ovācijām – mākslinieks nereti tiek arī izsmiets un nopelts.

Šonedēļ plašu rezonansi izraisījis un arī krietnu kritikas devu izpelnījies Kirkorova jaunākais videoklips dziesmai "Стеснение пропало". Kopš publiskošanas brīža 24. jūnijā "YouTube" tas noskatīts jau vairāk nekā pusotru miljonu reižu un izpelnījies krietni vairāk "nepatīk" nekā "patīk".

Dziesmas vizualizācijā Kirkorovs un viņa palīgi nav centušies ierobežot savu radošo garu. Dziedātājs klipā iejuties vairākos dažādos tēlos, tostarp arī kļuvis par dzemdību speciālistu, kā arī norāvis drēbes, lai pliks dotos uz nūdistu pludmali.

Provokatīvais video izpelnījies ļoti pretrunīgas atsauksmes ne tikai Kirkorova fanu vidū, bet arī kaimiņzemes medijos.

Visvairāk klips kritizēts par reklāmas pārpilnību un produktu izvietošanu. Tāpat arī daudzi komentētāji redzēto nodēvējuši par ļoti nekvalitatīvu un prastu humoru. Tikai pavisam nedaudzi atzinuši, ka redzētais viņiem tīri labi paticis.

Tikmēr pats mākslinieks uz nelabvēļu nievām un fanu kritiku nav reaģējis, vien publiski nopriecājies, ka videoklipa skatījumu skaits jau pārsniedzis vienu miljonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!