Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā gadā dīdžejmeitene Elīna Fūrmane jeb Ella (attēlā kopā ar brāli) devās uz ASV, lai savu karjeru veidotu "lielo iespēju zemē". Pašmāju medijos ir visai skopas ziņas par mākslinieces gaitām, taču par svaigākajiem un interesantākajiem jaunumiem viņa sabiedrību labprāt informē pati – ar sociālo tīklu starpniecību.

Ella ir aktīva fotovietnes Instagram lietotāja. Savā blogā viņa pārsvarā publicē bildes no dažādu ballīšu aizkulisēm un citiem dzīves notikumiem, taču tagad viņa padalījusies ar attēliem, kuri līdz šim plašākas sabiedrības acij bija slēpti - viņa publiskojusi bērnības foto, kuros redzama kopā ar savu brāli Raimondu.

Kā liecina dīdžejmeitenes sniegtā informācija, attēli tapuši astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito gadu sākumā. Vienā no bildēm Ella ar savu brāli pozē studijā, bet otrā foto abi iemūžināti zoodārza apmeklējuma laikā, un šos kadrus Elīna papildinājusi arī ar vairākiem atslēgvārdiem - swag, lol un love.

Iespējams, nostalģija atrādīt savus bērnības foto māksliniecei uznākusi tādēļ, ka pavisam drīz viņa atkal viesosies Latvijā un satiks savus tuviniekus, draugus un atbalstītājus. Šī apciemojuma laikā viņa sestdienas, 30. novembra, vakarā sniegs arī vērienīgu koncertšovu naktsklubā Coyote Fly.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!