Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas Eirovīzijas nacionālās atlases sākums, un lielākā daļa no 24 dziesmu izpildītājiem šobrīd aktīvi strādā pie savu priekšnesumu uzlabošanas un papildināšanas.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/pavidutu.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Mūziķis Andris Kivičs, kurš jau vairākas reizes mēģinājis cīnīties par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, nolēmis savu uzstāšanos papildināt ar kādu īpašu viesi - kopā ar viņu dziesmas Pa vidu tu laikā uz skatuves kāps modes māksliniece Elita Patmalniece.

"Kad Andris man piezvanīja, es uzreiz piekritu šai interesantajai sadarbībai. Man kā māksliniecei tas ir kaut kas pilnīgi jauns, un, tā kā man patīk interesantas lietas, domāju, ka priekšnesums būs interesants gan skatītājiem, gan mums pašiem," pārliecināta ir Patmalniece.

"Jau 2004. gadā, kad piedalījos Igora Lingas organizētajos Mūzikas video pasākumos, pamanīju Elitu Patmalnieci un nodomāju, ka kādreiz vēlētos ar viņu sadarboties.

Ļoti priecājos, ka Elita piekrita un nenobijās, jo uzstāties tiešraidē, daudzu tūkstošu priekšā ir ļoti satraucoši un prasa lielu atbildību. Cik esmu papētījis, tad tas, ko izpildīs Elita uz Eirovīzijas skatuves, nekad agrāk nav darīts, tāpēc priecājos, ka būsim pirmie," par sarūpēto pārsteigumu skatītājiem noslēpumaini stāsta Kivičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!