Foto: Publicitātes foto
Popmūzikas romantiķi, grupa "Otra puse" izdod jaunu dziesmu "Viens čempions" un piesaka rudens koncerttūri. Pēc ilgāka pārtraukuma grupa atgriežas ar jaunu dziesmu no nākamgad gaidāmā studijas albuma.

Jaunās dziesmas vārdu autors Ivars Kurpnieks, bet mūziku radījis mūziķis Normunds Pauniņš.

Zīmīgi, ka skaņdarbs tapis par Latvijas izpildītāju un producentu apvienības (LAIPA) piešķirto stipendiju laikā, kad sācies "viss šis kovida ārprāts", kā to raksturo Pauniņš. Viņš teic lielu paldies valstij par atbalstu.

"Bija sajūta, ka viss ir apstājies. Nebija nekāda vēlme kaut ko darīt vai radīt mūzikas jomā. Bet tad nāca LAIPA izsludinātais konkurss, kuru mēs veiksmīgi izturējām. Piešķirtā stipendija ļāva dziesmu "Viens čempions" novest līdz klausāmam rezultātam," portālam "Delfi" skaidro Pauniņš.
Šobrīd grupa strādā pie jaunām dziesmām un ir noilgojusies pēc sava klausītāja, tāpēc rudens koncertūre būs kā svaigs gaiss mūziķiem, kuri ir izslāpuši pēc dzīvajiem koncertiem. Tie notiks 30. oktobrī Berģos, 31. oktobrī Aizkrauklē, 7. novembrī Dobelē un 27. novembrī Talsos.

Koncertprogramma paredzēta pusotras stundas garumā, tās laikā tiks atskaņotas mazāk dzirdētas un pilnīgi jaunas, vēl nepublicētas dziesmas no gaidāmā albuma, kā arī grupas lielākie hiti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!