Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītā gada nogalē nelielu pārsteigumu saviem sociālā tīkla Facebook sekotājiem sniedza pašmāju producents un izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs (attēlā) – viņš publiskoja senu bērnības foto.

Attēls guvis atzinīgus vārdus no producenta draugiem un paziņām, un, kā vēsta pie bildes sniegtais apraksts, foto, kurā mazais Račs pozē ar zaķa austiņām, uzņemts 1969. gadā - tad Guntaram bija vien četri gadiņi.

Tieši zaķa kostīma dēļ arī Račs izpelnījies vairākus komplimentus, kuros pausts viedoklis, ka šajā foto viņš izskatoties burvīgs un piemīlīgs. Tāpat atzinīgi vārdi veltīti arī Guntara acīm - tās esot ļoti izteiksmīgas.

Kopš brīža, kad uzņemts šis foto, pagājis krietns laiciņš, un Račam izdevies kļūt par vienu no spilgtākajām pašmāju personībām. Atzinīgi novērtēts arī viņa dzejnieka talants, kurš, kā vēsta Guntara oficiālajā mājas lapā publicētā informācija, atklājies jau agrā bērnībā.

Viņš esot sācis dzejot sestajā klasē, skolotājas pamudināts. Negaidīti pirmais dzejolis daiļlasītāju konkursā plūca uzvaras laurus un ieguva pirmo vietu, tā aizsākot stāstu par vienu no populārākajiem mūslaiku dziesmu tekstu autoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!