Foto: F64
Šovakar sākas starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2008". Pāris stundas pirms konkursa atklāšanas konkursa orgkomiteja paziņojusi naudas balvas, ko saņems pirmo trīs vietu ieguvēji.

Pirmās vietas ieguvējs iegūs 70 000 dolāru lielu balvu, 2.vietas ieguvējam - 40 000 dolāru, bet trešās vietas ieguvējam tiks 30 000 dolāru. Nav vēl zināms, cik liela šogad būs "Jaunā viļņa" mūzas Alllas Pugačovas pasniegtā naudas prēmija.

Šogad nomainījusies vērienīgā konkursa pasākumu programma - devišņiku un maļčišņiku vakarus nomaina latino un disko mūzikas vakari..

Konkursa orgkomiteja paziņoja, ka arī nākamgad "Jaunais vilnis" notiks Jūrmalā. To, ka konkursam ir liela popularitēte krievu oligarhu vidū, neslēpa arī Igors Krutojs, kas uz žurnālistu jautājumu, vai arī Romāns Abramovičs ieradīsies, pajokoja, ka vai tad tas traucēs kādu, ja Abramoviča kungs sēdēs VIP ložā. Tiesa, neatbildot uz pašu jautājumu, vai Abramovičs būs vai nebūs uz "Jauno vilni", Krutojs paziņoja, ka var iedot Abramoviča fotogrāfiju, ja nepieciešams. Šogad, atšķirībā no pērnā gada, plašsaziņas līdzekļos nav dzirdama informācija, kādi oligari un krievu miljonāri ieradīsies uz vērienīgo konkursu.

Tā kā brends "Jaunais vilnis" ir sevi pierādījisa, šogad konkursa orgkomiteja laidusi klajā jaunu kosmētikas līniju ar nosaukumu "Jaunais vilnis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!