Foto: Mango
"Viens no gada visvairāk pārdotajiem pasākumiem Dzintaru koncertzālē ir "Jaunais Vilnis". Vakar pirmo konkursa dienu apmeklēja 4000 apmeklētāju," portālam "Mango" apstiprina Jūrmalas SIA "Dzintaru koncertzāle" valdes priekšsēdētājs Andrejs Kondratjuks.

"Jaunais Vilnis" populārs ne tikai ar saviem krāšņajiem koncertiem un slavenu dizaineru tērpiem, bet arī ar VIP zonu, kurā koncertus vēroja dažādas Krievijas un pašmāju prominences, kas uz pasākumu ieradās ar jaunāko modeļu ekskluzīviem spēkratiem.

Pavisam Dzintaru koncertzālē ir 300 VIP vietas pie galdiņiem. Lētākais galdiņš, kas atrodas ceturtajā rindā, uz sešām konkursa dienām izmaksā 800 lati. Pirmajā rindā, kas atrodas tuvāk skatuvei, viena persona maksā 1500 latus. Savukārt uz visām sešām konkursa dienām desmit vietas pie galdiņa var rezervēt pa 15 000 latiem, bet divas vietas uz visām "Jaunā viļņa" pasākumu dienām ceturtajā rindā turīgi ļaudis iegādājas par 1600 latiem.

 

"Gribu teikt, ka šajā rindā ir sliktāka redzamība, bet cilvēki jau tik daudz nenāk skatīties, daudzi arī klausās. Cilvēki, kas var atļauties skatīties koncertu restorānā, attiecīgi par šādu pakalpojumu arī maksā. Tas ir normāli. Ja cilvēkiem ir daudz naudas, jādod iespēja to tērēt. Par cenām runājot, es nenosodu uzņēmējus, kas apkalpo VIP ložas. Ja gribas ēst, tad dari to mājās. Vismaz es tā daru. Ja gribas svētkus, tad ej uz restorānu, bet ja gribi šiki, tad ej uz VIP ložām, " skaidro Kondratjuks, kas cer, ka nākotnē Dzintaru koncertzāles VIP zona iegūs jaunu veidolu. "VIP zona varētu līdzināties "Arēna Rīga" VIP ložām, lai tie, kuri vēlas iedzert un pļāpāt, netraucē tiem, kuri vēro pasākumu.

Jaunais Dzintaru koncertzāles detālplānojums paredz koncertzālē lielas izmaiņas, kad koncertzālē izbūvēs vērienīgu pagrabstāvu, kurā notiks koncerti arī ziemas sezonā. Kondratjuks plāno, ka projekts, kas varētu izmaksāt divu miljonus latu, varētu tapt līdz pat 2010. gada rudenim. Jaunajā projekta tapšanā līdzekļus ieguldīs Jūrmalas pilsētas dome un investori. Šobrīd Dzintaru koncertzāles lielākie finansiālie atbalstītāji ir Latvijas Balzams un Parex banka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!