Foto: LETA/Publicitātes attēli

Jau piecus gadus Latvija nav spējusi līdz galam savaldzināt Eiropas publiku un izrāpties no atlases pusfināla starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija". Šogad mūsu valsti festivālā Turīnā, Itālijā, pārstāv grupa "Citi zēni" ar dziesmiņu par salātiem – "Eat Your Salad". "Delfi" vaicāja pašmāju mūzikas profesionāļiem, kā viņi vērtē šo skaņdarbu un vai beidzot mums varētu izdoties iekļūt "Eirovīzijas" finālā.

Februārī nacionālajā atlasē "Supernova" grupa "Citi zēni" svinēja triumfu: to par vislabāko atzina gan žūrija, gan 50 566 TV skatītāji. Grupa sešu puišu sastāvā pastāv tikai divus gadus, tās lielākie hiti līdz šim – "Limuzīns uz krīta" un "Vienmēr kavēju". Pēc uzvaras "Supernovā" slavas saulīte zēnu vaigos atmirdzēja spožāk, un tuvākā nedēļa parādīs, vai viņiem izdosies iekarot arī eiropiešu sirdis. Vai izdosies?

Raimonds Pauls saož panākumus


Atšķirībā no pagājušā gada, kad Raimonds Pauls visai sāji izteicās par Samantas Tīnas dziesmu "Eirovīzijai", šogad viņš par Latvijas pārstāvjiem ir sajūsmā. Viņaprāt, "Citi zēni" ir tieši tas, kas šajā festivālā ir vajadzīgs. "Es ceru, ka viņi būs vieni no tiem pirmajiem! Visādā ziņā viņi noteikti pakāpsies daudz augstāk, nekā mums līdz šim ir gājis.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!