Foto: DELFI

Savulaik šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā skatuves māksliniece Košā jeb Anita Intaite (attēlā) trešdienas pievakarē bija vienkopus pulcējusi savus tuvākos draugus, atbalstītājus un domubiedrus, lai atzīmētu sava jaunā singla Tu klusē videoklipa iznākšanu.

Par muzikālā burziņa norises vietu dziedātāja bija izvēlējusies Ziemeļblāzmas kultūras pils parkā esošo Tējas namiņu, un, par spīti rudenīgajiem laika apstākļiem, klipa prezentācijā valdīja sirsnīga un jautra atmosfēra.

Sumināt Košo ar jauno muzikālo veikumu bija ieradušies arī grupas Dzelzs vilks dalībnieki, kuri sanākušos viesus priecēja ar īsu uzstāšanos. Tāpat uz skatuves kāpa pati notikuma "vaininiece" Košā un speciāli šim pasākumam izveidotais Anitas Košais koris.

Starp burziņa apmeklētājiem bija arī režisors Igors Linga, grupas Blitze solists Arvīds Berķis, šova Okartes akadēmija dalībniece Laima Grauda un citi jaunās dziedātājas draugi un atbalstītāji.

Anitas Intaites jaunais singls Tu klusē izdots ar Mārtiņa Freimaņa fonda atbalstu, un tas mudina cilvēkus vairāk ieklausīties vienam otrā, nebūt paviršiem, rūpēties par savu apkārtni, sabiedrību, sev tuvajiem, jo tas viss gan iespaido, gan veido mūs.

"Tik svarīgi ir ne tikai runāt, bet sarunāties, neatstāt lietas nepateiktas, jo tās ir kā ķieģeļi sienai starp cilvēkiem, kas veido komunikācijas un sapratnes trūkumu, vēlāk arī robus attiecībās un saskarsmē, kas nevar augt," skaidro pati dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!