Foto: DELFI

Pirmdien, 5. janvārī, tika dots starts Latvijas Televīzijas jauno talantu konkursam Supernova 2015, kura uzvarētājam tiks dota iespēja pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Kamēr pašmāju mūziķi uzsāk cīņu par dalību konkursā, vienai no populārākajām Latvijas dziedātājām šogad šī sacensība iet secen.

"Saslimstu vienreiz gadā un vienmēr nepiemērotā brīdī. Novēlu Supernovas dalībniekiem veiksmi. Viens spēcīgs konkurents jums jau ir atkritis, tā jau ir veiksme," savā Facebook profilā pirmās atlases pēcpusdienā paziņojusi Liene.

Viņa arī visiem izpildītājiem un dziesmu autoriem, kuri nolēmuši izmēģināt spēkus muzikālajā konkursā, novēlējusu turēties un izteikusi cerību, lai beidzot Latvijā uzvarējusī dziesma iekļūtu Eirovīzijas finālā.

Jau vēstīts, ka iepriekšējo sešu gadu neveiksmes, kad mūsu pārstāvjiem neizdevās kvalificēties Eirovīzijas konkursa finālam, Latvijas Televīzijai likusi pārvērtēt dziesmu atlases kritērijus. Šī iemesla dēļ šogad tiek rīkots konkurss Supernova 2015, kurā pašmāju un ārvalstu eksperti palīdzēs izvēlēties dziesmu ar lielāko starptautiska hita potenciālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!