Foto: DELFI

Otrdien, 26. februārī, Latvijas Nacionālajā teātrī notika ikgadējā Mūzikas ierakstu Gada balvu pasniegšanas ceremonija, un pēc veiksmīgi sadalīto apbalvojumu saņemšanas daļa no mūziķiem devās uz klubu Just, kur notika pasākuma afterpārtijs.

Klubā Just notiekošo ballīti plašā pulkā apmeklēja vai viss pašmāju mūzikas biznesa zieds, un, atzīmējot pašu organizētā pasākuma izdošanos, klubā līksmoja arī Mikrofona ierakstu vadītāji Guntars Račs un Elita Mīlgrāve,

Starp ballītes viesiem grozījās arī grupas Prāta vētra dalībnieki Jānis Jubalts un Māris Mihelsons, kuri pašmāju burziņos ir reti viesi, bet šoreiz acīmredzot vēlējās atzīmēt kārtējo grupas triumfu - Prāta vētra šogad saņēma trīs balvas.

Kā jau ierasts, ar īpaši atraktīvu uzvedību mūziķu nakts ballītē izcēlās Juris Kulakovs, kurš par godu nozīmīgajam pasākumam bija arī īpaši uzcirties - uz pasākuma oficiālo daļu viņš bija ieradies skotu bruncīšos, bet pirms ballītes mūziķis diemžēl bija paguvis pārģērbties un dančus grieza jau ierastākā ietērpā. 

Par muzikālo noformējumu mūziķu ballītē rūpējās šovā Okartes skatuve atpazīstamību iemantojusī dziedātāja Marta Ritova un kluba dīdžeji, un līksmība Just bārā nerimās līdz pat vēlai naktij.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!