Foto: Mango

To, ka Natālijai viss ir kārtībā, apliecina viņas mamma Jeļena, kura vizuāli izskatās tikpat jauna kā meita. Un daudzi māti un meitu notur par draudzenēm.

"Mango" satiek Jeļenu un viņas dziedošo atvasi vienā no daudzajiem "Jaunā viļņa" koncertiem. "Mēs jau vairākus gadus apmeklējam šo pasākumu tikai tagad mediji pievērš lielāku uzmanību, jo Natālija gada laikā uz skatuves sasniegusi labus rezultātus. Var teikt, ka Natālija kļuvusi pati par populāru personību," tā par savas meitas panākumiem Krievijas šovbiznesā stāsta Jeļena.

Natālijai šobrīd nav laika atpūsties un baudīt vasaru, jo viņa kopā ar citiem "Talantu fabrikas" dalībniekiem un "fabrikantu" producentu, Krievijas populāro komponistu Konstantīnu Meladzi nopietni koncertē. Pēc līguma nosacījumiem Natālijai vēl pusgads ir jāatstrādā.

Mamma atklāj, ka Tumševicu ģimenē ir svētki, ka Natālija atgriežas mājās Rīgā. Jeļena nebeidz priecāties par savas meitas ārējo skaistumu un sirsnību: "Meitai šeit ir ļoti daudz draugu gan mūziķi, gan tenisisti, jo viņa kādreiz Latvijā nopietni nodarbojās ar tenisu, bet tagad sevi pierāda šovbiznesā. Mūsu ģimenē neviens nav dziedājis. Es senāk biju aizrāvusies ar dejošanu, kad ar Natāliju biju grūtniecības sestajā mēnesī, mani draugi smējās, ja es tik aktīvi dejoju, tad mans bērns izaugs liels un būs skatuves mākslinieks. Jā, par brīnumu tas ir piepildījies."  

Natālijas mamma ir stiliste, viņai kopā ar draudzeni pieder skaistumkopšanas salons "Amēlija", kas atrodas Purvciemā. Tāpēc ar skatuves tērpiem un make-up Natālijai nav problēmu, jo par to parūpējas mamma. Natālijas skatuves tērpi ir vai nu mammas šūti, vai arī no ārzemju butiku veikaliem.

Tūlīt pēc "Jaunā viļņa" noslēguma koncerta Natālija dodas prom no Latvijas, jo vēl paredzēti astoņi koncerti Melnās jūras piekrastē. Pēc koncertturnejas beigām Natālija atgriežas mājās un domās, ko darīt tālāk, vai turpināt Ņujorkas universitātē apgūt biznesa menedžmentu un spāņu valodu, vai arī pievērsties solo karjerai. Ņujorkas universitātē Natālija mācījusies divus gadus, tagad paņēmusi akadēmisko. Mācības augstskolā Natālija apmaksā pati, jo spēlē universitātes tenisa komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!